útmutató a plasztikai sebészet

Az emberek száma választotta, hogy plasztikai sebészet megugrott az elmúlt években. A technológiai fejlődés megnövelte a lehetőségeket akkor úgy. De ezt a kutatást, mielőtt fontolóra bármely művelet. Minden műtét hordoz némi kockázatot. És míg a plasztikai sebészet javíthatja egy része a test, ez ritkán javítja az egész életét. Győződjön meg róla, a célok reálisak.

Általánosságban elmondható, hogy van egy jó jelölt kozmetikai sebészet, ha közel az ideális testsúly, nem dohányzik, és érzelmileg és szociálisan jó állapotban. Meg kell gyakorlása és az egészséges életmód. Ez általában bölcs dolog, hogy kevesebb, mint egy alkoholos ital naponta nő és két ital naponta a férfiak, és korlátozni kell a koffein. Az alkohol egy enyhe vérhígító és a koffein is kissé megemelheti a vérnyomást, így csökkenti a két jó ötlet a műtét előtt. Végül meg kell értenie, és fogadja el a hátrányait kozmetikai sebészet, mint a költség, kényelmetlenséget, rossz közérzet, és egészségügyi kockázatot.

Miért? Fontos, hogy reális elvárásokat. A kozmetikai sebészet nem tudja megváltoztatni az életed, vagy hogy ha 20 évvel fiatalabb. Sőt, ha dohányzik, vagy iszik sokat, akkor szembe magasabb a szövődmények kockázata, és az eredményeket egy kozmetikai eljárás nem tart, amíg szeretne.

Lehet, hogy egy gyenge jelölt kozmetikai sebészet, ha súlyos egészségügyi problémák, amelyek tartalmazzák

Ha valamelyikében szenved, ezek az egészségügyi problémák – vagy ha dohányzik, vagy alkoholt fogyaszt – ha szembe magasabb a szövődmények kockázata. Néhány sebész azt állítják, hogy a dohányzásról való leszokáshoz legalább négy héttel a műtét előtt, és továbbra is füstmentesnek 2-4 héttel a műtét után. Ez segít a megfelelő gyógyulás és helyreállítás.

Bizonyosodjon meg róla, hogy a sebész teljes kórtörténetét, beleértve a gyógyszerek, mint az aszpirin, a vitaminok, a hormonok (orális fogamzásgátlók és ösztrogénpótló) és növényi vegyületek és kiegészítők szedése. Ezek a termékek zavarhatja a véralvadási vagy más gyógyszerekkel használt a műtét során.

FORRÁS

Wong J. Canadian Journal of Anathesiology, 2012 márciusban.

Plasztikai sebészet, Plasticsurgery: “A férfiak és a plasztikai sebészet.”