genetika bőrrák (pdqто): genetika [] -changes hogy ezt az összefoglalót (05/23/2013)

A PDQ rákinformációs összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, amint új információ áll rendelkezésre. Ez a rész bemutatja a legújabb változások erre összefoglaló, a fenti dátum.

Nagy gyógyszeripari cégek folyamatosan kutatás és fejlesztés új melanoma / bőrrák gyógyszerek és kezelések, amelyeket be kell mutatni, hogy biztonságos és hatékony, mielőtt az orvos írhat fel azt a betegnek. A klinikai vizsgálatok során, a kutatók teszteljék a hatását új gyógyszerek egy csoportja önkéntesek melanoma / bőrrák. Következő szigorú protokoll és a gondosan ellenőrzött körülmények között, a kutatók értékeli a kísérleti gyógyszer fejlesztés alatt, és mérjük a képessége az új gyógyszer …

Felülvizsgált szöveg kijelenteni, hogy bizonyos vita továbbra is a származás laphámrák (SCC, azonban ezeket a rák valószínűleg származik epidermális őssejtek kapcsolódó szőrtüsző (idézett Lapouge et al., Mint referencia 4).

Bazális sejtes karcinóma (BCC)

Hozzáadott szöveg kijelenteni, hogy amellett, hogy a hatások megelőzéséről szóló BCC betegeknél bazálsejtes nevus szindróma (BCNS), vismodegib is lehet palliatív hatással keratocystic odontogén tumorok (KCOTs) található ez a lakosságnak; A kezdeti jelentés rámutatott, hogy a használata GDC-0449, a sündisznó útvonal inhibitor mai nevén vismodegib eredményezte felbontása KCOTs egy beteg BCNS (idézett Goldberg és mtsai., mint referencia 152). Is hozzá szöveget, hogy azt állítják, hogy egy másik kis tanulmány megállapította, hogy a négy, hat szedő betegeknél 150 mg vismodegib napi volt csökkent a mérete KCOTs (idézett Ally munkatársai referencia 153).

Hozzáadott bizonyíték szintje 3diii.

SCC

Hozzáadott szöveg kimondja, hogy együttesen több mint 600 egyedi mutációkat szemészeti albinizmus val kapcsolatos gént azonosítottak.

Melanóma

Hozzáadott POT1 új alpontot.

Szöveg hozzáadása kijelenteni, hogy három lett családok melanoma egy R24H cserét a CDK4 gén keletkezett azonos haplotípus, amely azt sugallja, hogy ez lehet egy alapító mutáció ebben a betegcsoportban (idézett Veinalde et al., Mint referencia 113).

Hozzáadott Aoude et al. referenciaként 126.

Hozzáadott szöveget annak megállapítása, hogy a tanulmány szerint hat személy a E318K variánst a MITF gén egy kohorsz 168 számú bőrmelanóma; nem érinti végrehajtott ellenőrzések a Varian; egyének a E318K variánst nagyobb valószínűséggel lesz bőrű, magas nevus számít, és a magas pontszámokat freckling, és mindannyian több primer melanoma (hivatkozás Sturm et al., mint referencia 151, ott is volt egy nagy gyakorisággal amelanotikus melanóma.

Ez az összefoglaló és tartja fenn a PDQ Cancer Genetics Editorial Board, amely szövegezését független. Az összefoglaló tükrözi független felülvizsgálatát a szakirodalom, és nem jelent politikai nyilatkozat vagy NIH. További információk az összefoglaló politika és a szerepe a PDQ szerkesztôségek fenntartásában PDQ összefoglalók megtalálhatók az About This PDQ Összefoglalás és PDQ ‘s Rákkutató Database oldalain.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute