élelmiszer tv: inspiráló egészséges főzés

Sétáljon át bármely könyvesboltban, vagy az interneten, és akkor válassz több ezer egészséges recepteket. De néhány szakácsok, szavak és képek az oldalon vagy a képernyő nem elég ahhoz, hogy inspirálja őket, hogy az ugrást, és kipróbálni valami újat.

Írja élelmiszer televízió, ahol nem szívesen főz lehet motiválja figyeli szakemberek megosszák főzési tippek és megkönnyítik a konyhában.

“A főzés nagyon érzéki, és a szépség egy főzőshow lehetővé teszi a nézők látni és szinte érezni a textúra, forma, és a mennyiség az összetevők és a késztermék”, mondja Ellie Krieger, fogadó a Food Network étvágya.

Mondja Liz Weiss, MS, RD, aki együtt volt a házigazdája a kísérleti program neve Recept Rescue: “Látva az élelmiszer bemutató egy nagyon erős motiváló erő, mert csökkenti a szorongást, amit nem lehet csinálni.”

Főzés a tévében nem új ötlet – Julia Child csinálja évtizeddel ezelőtt. De a Food Network és sztárséf tették népszerűbb, mint valaha. És néhány főzőműsorokon mint Krieger, konkrétan azt célozzák, amely bemutatja a nyilvánosság, hogy milyen könnyű – és ízletes – egészséges ételeket lehet.

“Van egy tévhit, hogy az egészséges táplálkozás és ízletes ételek kölcsönösen kizárják egymást – de nem” Krieger mondja. Azt mondja, igyekszik megmutatni a nézők, hogy továbbra is élvezhetik kedvenc ételek mindaddig, amíg elkészíti őket egy egészséges módon és nézni adagokat.

Krieger is igyekszik eloszlatni az elképzelés, hogy az egészséges főzés bonyolult.

“Én egy elfoglalt anyuka, mint mindenki más, és így összpontosítani receptek, amelyek könnyen, és felfedezték néhány nagyon egyszerű tippeket, trükköket, és lehetőséget, hogy ösztönözze a nézőket, hogy a kockázati túl a komfort zóna és látni, hogy milyen egyszerű ez, hogy hozzon létre finom, egészséges ételek, “mondja.

Recept Rescue, a pilóta a PBS leányvállalata, ténylegesen egy család a munka a konyhában dietetikusok Liz Weiss és Janice Bissell, társszerzői A Moms ‘Guide to Meal Makeovers. A cél: Ahhoz, hogy a család kedvenc receptek egészségesebb.

A családi rájött kedvenc ételek töltünk zsír, kalória és nátrium, “mondja Weiss”, és néhány egyszerű lépésben, és használata nélkül a kényelmi élelmiszerek, tettünk tányérantennáikkal sokkal egészségesebb.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves