élelmiszer-függőség jelei és kezelések

Az ötlet, hogy egy személy lehet rabja élelmiszer nemrég ütött több támogatást tudomány.

Mint addiktív drogok, igen ízletes ételek kiváltó közérzetjavító agy vegyi anyagok, mint a dopamin. Amint az emberek örömet, amely nagyobb dopamintranszmisszió az agy jutalmazási ösvényt bizonyos ételek, hamar szükségét érzik, hogy enni.

A jutalom jelek igen ízletes ételek felülírhatják más jelek a teljesség és az elégedettség. Ennek eredményeként az emberek folyamatosan eszik, akkor is, ha nem vagy éhes.

Emberek, akik jeleit mutatják élelmiszer-függőség is kialakulhat tolerancia az élelmiszer. Esznek egyre több, csak úgy, hogy az élelmiszer megfelel nekik kevesebb és kevesebb.

A tudósok úgy vélik, hogy az élelmiszer-függőség is fontos szerepet játszanak az elhízásban. De normál- testsúlyú emberek is küzdenek az élelmiszer-függőség. Testük egyszerűen le lehet genetikailag programozott, hogy jobban kezeli az extra kalóriát vesz fel. Vagy ezek növelhetik a fizikai aktivitás, hogy kompenzálja a túlevés.

Az emberek, akik függők étel továbbra is enni a negatív következmények ellenére, mint a súlygyarapodás vagy sérült kapcsolatokat. És mint az emberek, akik a kábítószerfüggő vagy szerencsejáték, az emberek, akik függők étel lesz baj megállás viselkedésüket, akkor is, ha akarnak, vagy próbáltak többször csökkentették.

A kutatók a Yale Egyetem Rudd Center for Food Science & Policy kifejlesztettek egy kérdőívet az emberek azonosítására étellel függőségek.

Itt egy minta kérdések, amelyek segíthetnek meghatározni, ha az élelmiszer-függőség. Ne ezek a tevékenységek Önre? Te

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar

Suga; Fa; Só